Opšta hirurgija

Argentum Medical je jedan od lidera u oblasti prekrivki sa jonima srebra, koji su postali nazaobilazna terapija opekotina i svih vrsta rana. Silverlon prekrivke na tržištu izdvaja koncentracija jona srebra, koja se u praksi pokazala kao ključna u ishodu terapije.

Pored prekrivki za tretiranje rana i opekotina, postoje i prekrivke na bazi negativnog pritiska, koje su postale standard i lečenju visoko kontaminiranih rana i opekotina sa eksudatom.

Zastupamo OBP MEDICAL koji u svom programu imaju spekulume, anoskope i retraktore za jednokratnu upotrebu. Lako i jednostavno za upotrebu, smanjuje rizik od kontaminacije i različitih vrsta infekcija.

ONETRAC retraktori za jednokratnu upotrebu sa integrisanim LED izvorom svetla, različitih veličina, lak za upotrebu, sterilno pakovanje.

Pored retraktora za jednokratnu upotrebu sa integrisanim svetlom, u našoj ponudi se nalaze i anoskopi za jednokratnu upotrebu sa integrisanim svetlom, kao i spekulumi za jednokratnu upotrebu sa integrisanim led svetlom.